Letölthető dokumentumok

Minőségpolitika

A METZ CONNECT Hungary Termelő Kft. a METZ CONNECT vállalatcsoport egyik tagjaként elektronikai és elektrotechnikai termékek előállításával foglalkozik úgy, mint patchkábel szerelés és sorkapocs gyártás. A kunszentmiklósi leányvállalat vezetése e dokumentumban kötelezettséget vállal a minőségügyi rendszer teljes körű kidolgozására, bevezetésére és a vállalat minden területén való alkalmazására. A minőségpolitika a vállalat minőségirányítási rendszerének alkotó elemét képezi.

Célunk, hogy termékeink, szolgáltatásunk minőségének folyamatos fejlesztésével, a szállítási határidők betartásával, a keletkező selejtek mennyiségének csökkentésével növeljük vevőink elégedettségét és vezető helyet foglaljunk el a piacon.

Céljaink elérésében minden munkatársunknak elengedhetetlen szerepe van. A minőségirányítási rendszer bevezetésével elkötelezettséget vállalunk a vevői elvárások, az alkalmazható jogszabályi és egyéb követelmények, valamint az érdekelt felek igényeinek megvalósítására.

Minőségirányítási rendszerünket az MSZ EN ISO 9001:2015 nemzetközi szabvány előírásai szerint építettük ki, melynek minden szinten történő megismerése, ill. megismertetése, következetes alkalmazása, fenntartása és folyamatos fejlesztése, valamint a végrehajtás ellenőrzése biztosítja, hogy megbízóink igényeit mind magasabb színvonalon legyünk
képesek kielégíteni.

A Minőségirányítási kézikönyvben és a csatlakozó dokumentációs rendszerben minden alkalmazottunk számára pontosan megfogalmazzuk a feladatokat és tisztázzuk a munkakörhöz tartozó felelősségeket. A feladatok végrehajtásához a vezetés biztosítja a szükséges feltételeket, viszonzásul elvárja a minőség iránti elkötelezettséget és cselekvő részvételt a Minőségpolitika gyakorlati érvényesítésében, a rendszer hatékony működtetésében.

Kunszentmiklós, 2019.03.01.

Füleki Helga s.k.
Ügyvezető igazgatóLetölthető dokumentumok

Minőségpolitika

Tanúsítvány
ISO 9001 : 2015

Zertifikat
ISO 9001 : 2015

Certificate
ISO 9001 : 2015

Éves energetikai szakreferens jelentés 2022.01.01 - 2022.12.31


Adatkezelési szabályzat