Termékeink

P|Cabling

Hálózati kábelezési megoldások

A magasan specializált, nemzetközileg szabványosított és nagy teljesítményű hálózati megoldások a WLAN, a réz és az optikai technológiában kényelmes telepítéssel, maximális minőséggel és a legmagasabb rendszerképességgel minden releváns teljesítményosztályban lenyűgözőek. Strukturált épület- és ipari kábelezésben, valamint adatközpontokban használják.

Az adatátviteli mennyiségek iránti növekvő igény az adathálózatok egyre nagyobb teljesítményét és folytonosságát követeli meg. Az informatikai technológiák számos alkalmazási területen megtalálhatók épületekben, adatközpontokban és ipari üzemekben.


Termék áttekintés hálózati kábelezési megoldások

U|Contact

Csatlakozási technika

Innovatív termékek, megoldások és rendszerek áramköri lapok és eszközök csatlakoztatási technológiájához. Többek között olyan termékek, amelyek kompatibilisek a piaci szabványokkal és testreszabott termékmegoldásokkal. Az ipari vezérlések és az épületautomatizálás terén ez tükrözi alapvető kompetenciánkat ezen a területen.


Termék áttekintés csatlakozási technika

C|Logline

Intelligens rendszer- és kapcsolószekrény-alkatrészek

Az épületek és ipari üzemek műszaki hálózatai és biztonsági megoldásai egyre intelligensebbek. Lehetőséget kínálnak a belső és külső folyamatok integrálására, hogy azok hatékonyan ellenőrizhetők és monitorozhatók legyenek. A METZ CONNECT nagyon jó megoldásokat kínál erre. A C|Logline termékcsoporttal a METZ CONNECT konzisztens, rendszerképes és intelligens hálózati komponenseket kínál a jövőbiztos épületautomatizáláshoz, maximális védelemhez és optimális folyamatszabályozáshoz. Előnyök: A nagy teljesítményű alkatrészek például lerövidítik az összeszerelési időt, csökkentik az energiafogyasztást, átláthatóságot teremtenek, vagy több feladat megoldását is lehetővé teszik egyetlen eszközzel.