METZ CONNECT Hungary Kft.

METZ CONNECT Hungary Kft.

A METZ CONNECT GmbH. magyarországi leányvállalata


Négy évtizedes sikertörténet

A METZ CONNECT egy német családi középvállalkozás: technológia, innováció, stabilitás, megbízhatóság – ami számít, az a munkatársaink és a piaci partnereink iránti felelősségvállalás. A cég minden területe fenntartható módon és tanúsított minőségi szabványok szerint működik.

A METZ CONNECT Csoport ma már a magas minőséget képviseli az érintkezéstechnika és a csatlakozóelemek területén az elektrotechnikai és elektronikai szektorban. Termékeink világszerte biztonságos és megbízható kapcsolatokat garantálnak a zavartalan információáramláshoz – a nyomtatott áramkörtől az infrastrukturális környezetig.

A METZ CONNECT kivételes fejlesztési és gyártási szakértelemmel rendelkezik. A tapasztalat és az állandó megújulás a mai napig inspirálja a piacokat. Azáltal, hogy a vállalat nap mint nap eleget tesz ezeknek a magas követelményeknek ügyfeleivel együtt egy sikeres jövő felé halad.


A jó kapcsolatok a stabilitáson alapulnak
A METZ CONNECT 650 főt foglalkoztató blumbergi székhelye mellett a vállalatcsoport Magyarországon, Franciaországban, az USA-ban és Kínában rendelkezik gyártási és értékesítési helyszínekkel, és több mint 26 országban működik együtt értékesítési partnerekkel.